Üretim Tesisi

800 m2 alana sahip 3 katlı üretim tesisimizde öğütme, sterilizasyon, kapsül dolum, soğuk pres, sıvı dolum ve etiketleme birimleri bulunmaktadır. Bu ünitelerde doğal ortamından mevsiminde toplatılan ya da en uygun koşullarda ıslah edilmiş tohumlardan kültürü yapılmış bitkiler işlenerek son ürüne dönüştürülür. Bitkisel kapsüller, ballı bitkisel karışımlar, tentürler, soğuk pres yağlar, aromatik yağlar gibi pek çok ürünün üretildiği işletmemizde her birinin üretim yeri birbirinden ayrılarak kontaminasyon riski en aza indirgenmiştir. HACCP kuralları dikkate alınarak tasarlanan ve üretim aşamasında da bu kuralları göz ardı etmeyen işletmemiz yüksek kaliteli, hijyenik ürünler üretmeyi kendine ilke edinmiştir.